Ponta dorește ”împăcarea” cu liberalii: Vrem să refacem USL


Premierul Victor Ponta l-a criticat aspru pe liderul PNL Crin Antonescu și a precizat că îi invită pe liberalii care mai cred în USL la masa dialogului pentru a reface alianța.

"De mâine, şi vorbesc în numele USD, suntem dispuşi să ne aşezăm la masă cu liderii PNL care cred în USL, pentru a reporni proiectul pe care românii l-au votat în 2012. E o mână întinsă pentru că semnalul dat de elctoral este unul foarte clar", a spus Victor Ponta, potrivit realitatea.net.

"Noi îi vrem înapoi pe cei care cred în USL", a adăugat premierul.

Ponta se laudă și cu rezultatul obținut la alegerile europarlamentare, precizând că este mulțumit de faptul că au reușit să scoată un scor de aproape 40%.

"Pentru alianţa noastră e un rezultat deosebt, care depăşeşte cu mult ce am onţinut în 2007 şi în 2009. Este un mesaj că am mers cu PSD, cu alianţa pe care o avem, cu PC şi UNPR, în direcţia dorită de electorat. Este important în bătălia pe care o ducem de zece ani faptul că noi am obţinut un scor de 40%, iar partidul preşedintelui un scor de 6%, egal cu al lui Mircea Diaconu, pe care îl felicit. Este evident că rezultatul pe care îl obţinem e jsutificat de faptul că păstrat proiectele şi programul USL. Oamenii ne-au văzut în mod corect ca cei care nu ne-am răzgândit. Cred că a fost un mesaj din partea alegătorilor pentru cei care au jucat la poker soarta USL sau a propriului partid", a mai declarat Ponta.

Comentarii Facebook