Ponta: Diaconescu nu va fi cercetat în cazul Oltchim. E protejat de PDL

 

Premierul Victor Ponta a afirmat că Dan Diaconescu este sub protecția PDL, așa că nu poate fi cercetat penal în cazul Oltchim.

 

Se puteau întâmpla lucrurile altfel. Diaconescu are o mulţime de dosare, a mai fost arestat. Dacă am fi avut un sistem de justiţie în România care să funcţioneze, probabil că Diaconescu nu mai putea să participe la licitaţie. Orice om, din nicio ţară, a doua zi după ce e dovedit -vorbesc de documente bancare false- a doua zi e cercetat şi tras la răspundere. El a fost atât de relaxat... Are în minte că are imunitate. Nimeni nu l-a întrebat, şi nici nu-l va întreba nimeni până la alegeri, cum a folosit documente false.

 

Diaconescu a fost arestat preventiv. Nu-l va întreba nimeni pentru că în acest moment, cu mişcarea sa politică, ajută PDL-ul în ceea ce înseamnă luat procente de la USL. Am informaţii în acest sens. Interesele politice nu sunt interese ilegale.

 

Să prezinţi o ofertă de cumpărare de acţiuni falsă, să prezinţi documente false la o bancă, este o faptă penală pentru care oricare dintre dvs. vă asigur că mâine seară dormiţi în arest. Documentele bancare false au apărut după declararea câştigătorului.

 

Cele 190 de informări de la SRI nu erau pentru mine. Au fost pentru Boc, Ungureanu şi pentru mine. Eu le-am solicitat către SIE şi SRI”, a declarat Ponta la Realitatea TV.

 

Ponta explică ai cui erau banii din sacii lui Dan Diaconescu

Comentarii Facebook