Duminica 16 Mai

PNL a depus o plângere penală împotriva Vioricăi Dăncilă și a lui DragneaPNL a depus o plângere penală la DNA pe numele premierului Viorica Dăncilă și a șefului PSD, Liviu Dragnea, pe care îi acuză de înaltă trădare în scandalul privind mutarea ambasadei României din Israel.

Plângerea a fost depusă chiar de liderul PNL, Ludovic Orban, care a declarat că a depus plângerea pentru că ”sunt puse în pericol interese fundamentale ale României”.

O sa va spun din capul locului că această sesizare este facuta în calitate de cetățean al Romaniei, și am facut acest demers pentru a sesiza lucruri grave. Ce se intampla riscă să distrugă orice urma de credibilitate a României, risca sa dinamiteze punți, de asememnea, riscă sa puna în pericol interese fundamentale ale Romaniei. Asta e firea mea, nu am putut sa stau sa vad cum România este făcuta praf. Am depus această sesizare pentru că eu cred că cineva trebuie să cerceteze aceste fapte, eu nu sunt procuror”, a spus Ludovic Orban, la Iași, potrivit realitatea.net.


Comentarii Facebook