Vineri 23 Aprilie

Plângere penală pentru PLAGIAT împotriva lui Ponta

 

Mihail Neamţu, Adrian Papahagi şi Augustin Ofiţeru, lideri ai formaţiunii Noua Republică, au depus o plângere penală împotriva lui Victor Ponta, pentru plagiat.

 

Astăzi, 23 August 2012, domnii Mihail Neamţu, Adrian Papahagi şi Augustin Ofiţeru au depus la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, o plângere penală împotriva lui Ponta Victor Viorel. Plângerea a fost înregistrată cu nr. 15488 / 23.08.2012. În urma numeroaselor aspecte semnalate în presă, autorii plângerii penale solicită Parchetului să procedeze la efectuarea cu celeritate a cercetărilor penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de plagiat, prevăzută de art. 141 din Legea 8/1996”, se arată într-un comunicat publicat de Agenţia Mediafax.

 

Această carte, pentru care domnul Ponta Victor Viorel şi-a însuşit atât drepturi morale cât şi patrimoniale, conţine 113 pagini copiate prin metoda copy-paste din operele altor patru autori. În acelaşi timp, aceste pagini apar plagiate şi în teza de doctorat a actualului Prim-Ministru al României, ceea ce arată fără dubiu că autorul acestui plagiat este chiar domnul Ponta. Perseverentă în demersul său de înnoire şi asanare a clasei politice româneşti, Noua Republică îşi înnoieşte cu acest prilej cererea ca domnul Ponta să demisioneze din funcţia de Prim-Ministru. Prezenţa domniei sale în această funcţie de mare responsabilitate este în continuare o palmă pe obrazul cetăţenilor României care iubesc munca şi detestă impostura! Cerem membrilor de bună-credinţă ai USL să se delimiteze de persoanele care nu înţeleg că funcţiile de responsabilitate publică trebuie să fie ocupate doar de oameni integri”, se mai arată în documentul citat.

Comentarii Facebook