PE SURSE: Va mai veni Emil Boc sa candideze la Cluj? In asteptarea liderului, PD-L Cluj scoate la incalzire un alt candidat surpriza: Alin Tise

 

Dupa caderea guvernului lui Mihai Razvan Ungureanu, intrebarea care este pusa de foarte multi clujeni se refera direct la Emil Boc. Va mai veni acesta sa candideze pentru functia de primar al municipiului Cluj Napoca? Aceasta intrebare a devenit o adevarata ghicitoare la care nici membrii cei mai de vaza ai PD-L Cluj nu pot sa ofere un raspuns.

Oficial, Emil Boc a spus ca va oferi un raspuns pana in data de 28 aprilie, adica maine. Dupa caderea Guvernului Ungureanu, la votul din Parlament, se pare ca planurile lui Boc s-au schimbat radical. Surse din PD-L sustin ca Boc nu va mai veni sa candideze pentru functia de primar al Clujului. Aceleasi surse sustin ca varianta de rezerva si anume candidatura primarului interimar Radu Moisin a picat si ea.


Degringolada din curtea PD-L care, cu doar cateva luni in urma se vedea castigator detasat al alegerilor locale, pare a fi totala.

Aceleasi surse din curtea democratilor sustin ca s-a schimbat varianta initiala si ca Alin Tise, actualul presedinte al CJ Cluj, finul lui Emil Boc, nu va mai candida pentru sefia COnsiliului Judetean Cluj si va incerca sa salveze ceea ce se mai poate salva, candidand pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca. Mutarea este una nefireasca mai ales ca in cursul acestei saptamani, Alin Tise a anuntat ca va candida pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj. Daca informatia se va confirma, nu ar fi bine deoarece ar da un semnal de neseriozitate din partea PD-L. Sa muti un candidat care are sanse reale pentru un nou mandat intr-o alta cursa electorala unde nu are nicio sansa este o mare greseala politica. In logica camuflarii practicate de PD-L, din ultima vreme, ar fi de asteptat.

Alin Tise nu putut fi contactat pentru a confirma sau infirma aceasta informatie. Stiri de Cluj asteapta un mesaj din partea acestuia. Nici presedintele PD-L CLuj, Daniel Buda nu a putut fi contactat.

Comentarii Facebook