Pe Moților apare un nou spital privat, într-o zonă și așa sufocată de trafic și lume. Mărul discordiei este drumul de acces


Un nou spital privat de chirurgie va apărea pe Calea Moților, într-o zonă și așa sufocată și care va limita mult accesul la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, vital pentru mulți oameni. 

Proiectul a fost avizat de Comisia de Urbanism, cu toate că managerul Institutului Inimii din Cluj-Napoca s-a opus acestuia. 

Managerul Institutului Inimii, Ioan Florin Crișan, a spus că drumul de acces este și acum îngust și de abia încap ambulanțele. Primarul Emil Boc i-a închis gura, spunând că și alții au dreptul să se dezvolte. 

Beneficiarul proiectului este SC ENTUSIA SRL, o firmă cu 2 angajați și o cifră de afaceri în 2021 de 70.000 de lei. Acolo va fi un spital privat de chirurgie și transplant cu parter și 5 etaje (unul va fi retras). 

Drumul de acces este mărul discordiei, iar acesta este cunoscut de toată lumea că de abia trec două mașini pe el. Artera este folosită acum de Institutul Inimii, Policlinica de diabet, Clinica ORL și Clinica Chirurgie 2. Ca de fiecare dată, Comisia de urbanism și-a dat acordul numai cu parcarea în subteran, dar știm că în realitate orice construcție nouă aduce haos. 

Investiția privată acolo se va ridica la 12 milioane de euro.

Untitled.jpg

Comentarii Facebook