PDL Cluj: "Mineriada lui Nicoara- Candidatul USL spera sa castige alegerile prin violenta"

Membrii PDL sunt nemultumiti de modul in care Nicoara a actionat, aducand la Cluj "doua autocare pline de body-guarzi pentru a intimida reprezentantii celorlalte formatiuni politice".

 

"Partidul Democrat Liberal Cluj dezaproba tehnicile primitive ale candidatului USL, Marius Nicoara, care a adus la Cluj doua autocare pline de body-guarzi pentru a intimida reprezentantii celorlalte formatiuni politice si probabil alegatorii, la acest final de campanie electorala. Aceste persoane pot fi vazute in tot orasul, se dedau la acte de violenta impotriva militantilor PDL si vandalizeaza proprietatea publica municipala.", de arata in comunicatul remis de PDL Cluj.

 

De asemenea, "PDL considera inadmisibil de asemenea faptul ca Marius Nicoara continua campania electorala dupa incheierea termenului prevazut de lege. 

 

Marius Nicoara a amplasat panouri electorale defaimatoare dupa incheierea legala a campaniei si utilizeaza body-guarzi platiti pentru a le pazi.

 

Acest lucru demonstreaza, inca o data, dispretul fata de lege al candidatului USL si al partidului pe care acesta il reprezinta.

 

PDL a sesizat autoritatile statului pentru a aplica sanctiuni USL pentru aceste acte ilegale. stim ca Marius Nicoara este disperat, dar daca crede ca asa va castiga alegerile, este o dovada de dispret fata de clujeni!

 

Nu asa se castiga alegerile, domnule Nicoara, prin violenta, intimidare si minciuna! Pentru a castiga, ati avea nevoie de solutii si de credibilitate, doua lucruri care va lipsesc cu desavarsire."

Comentarii Facebook