PDL Cluj îl acuză pe Uioreanu că pune la dispoziţia soţiei, în scopuri personale, mașinile Univers T. Uioreanu: Acuzațiile sunt false

 

PDL Cluj îl acuză pe Horea Uioreanu, președintele Consiliului Județean Cluj, că pune la dispoziţia soţiei, în scopuri personale, mașinile Univers T. 

 

Vineri, 13 decembrie, de la ora 11.30, ”dintr-o maşină a Univers T Cluj, societate din subordinea Consiliului Judeţean Cluj, se descărcau cu zel, zeci de cutii, pline de pachete pentru Crăciun, care erau transportate în cabinetul parlamentar al doamnei deputat Elena Uioreanu, situat pe Bulevardul Eroilor, Nr. 2, Cluj-Napoca. Fără urmă de scrupule, cum ne-a obişnuit deja, din banii contribuabililor clujeni, Horea Uioreanu se arată extrem de grijuliu cu soţia sa, mai puţin cu banul public. Ne rămâne să ne întrebăm dacă şi contravaloarea pachetelor sunt achitate tot din banul public”. 

 

Liberal democrații din Cluj îi solicită ”preşedintelui Horea Uioreanu să explice public de ce infrastructura unei societăţi din subordinea Consiliului Judeţean Cluj este pusă la dispoziţia soţiei şi care este provenienţa pachetelor descărcate la cabinetul parlamentar?”.

-------------------------------

UPDATE

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a declarat că aceste acuzații sunt nefondate. ”Mașina a fost închiriată pentru transportul unor cumpărături. Există factură emisă de Univers T pe numele șefului de cabinet al doamnei deputat Elena Uioreanu. Totul este perfect legal, iar colegii de la PDL lansează acuzații nefondate”.

 

Comentarii Facebook