PDL Cluj il acuza pe Marius Nicoara ca duce o campanie electorala murdara


Presedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, il acuza pe Marius Nicoara ca duce o campanie electorala murdara bazata pe acuzatii denigratoare.

"Se pare ca disperarea dupa capital electoral si incapacitatea de a se raporta la valorile si nivelul european al judetului Cluj, i-a determinat pe candidatii USL Cluj sa apeleze la mijloace murdare de a-si creste notorietatea. Pe langa faptul ca pe raza municipiului Cluj-Napoca, au aparut o serie de materiale denigratoare la adresa candidatului la functia de Presedinte al Consiliului Judetean Cluj, materiale care prin continutul lor incalca flagrant prevederile legale privind desfasurarea procesului electoral normal si decent, asistam si la o serie de atacuri virulente prin invocarea juramintelor pe carti sfinte. Aceasta  maniera de a se raporta la clujeni, denota iresponsabilitate si lipsa unei viziuni clare in ceea ce priveste dezvoltarea si modernizarea Municipiului Cluj-Napoca si a judetului Cluj si in mod evident lipsa argumentelor sustenabile in vederea obtinerii votului de incredere al clujenilor. Atat Marius Nicoara cat si Horia Uioreanu, dau dovada de lipsa de bun simt si desconsiderare crasa fata de clujeni, imginandu-si in mod eronat faptul ca stilul de politica damboviteana prinde si la nivelul judetului Cluj.

Domnule Nicoara, Domnule Uioreanu, electoratul clujean este unul educat, inteligent  capabil de a face diferenta dintre realizari si promisiuni electorale, iar cei care nu au capacitatea de a raspunde nevoilor reale ale unui asemenea electorat ar fi bine sa se limiteze macar la promovarea unei campanii de bun simt, bazata pe respectul atat fata de cetatean cat si fata de competitorii electorali. in caz contrar, suntem convinsi de faptul ca un asemenea comportament politic va fi sanctionat in 10 iunie, in cabina de vot", a spus Daniel Buda.

 

Marius Nicoara: Pe Boc il astept la dezbateri cu Biblia si cu CATUSELE

Comentarii Facebook