Paszkany il ataca dur pe Marius Nicoara, candidatul USL la Primaria Cluj-Napoca: E mafie politico-administrativa


Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj si al trustului de presa Transilvania LIVE, detinut impreuna cu PSD -istii Ioan Rus si Vasile Dancu, l-a atacat pe candidatul USL la Primaria Cluj-Napoca, Marius Nicoara.

Paszkany si Marius Nicoara sunt la cutite din 2006, cand a fost organizata licitatia pentru construirea mall -ului din Gheorgheni, pierduta de finantatorul CFR Cluj. Paszkany a fost reclamat la DIICOT de omul de afaceri Iulian Dascalu, care a obtinut contractul de construire a centrului comercial. Acuzatiile vizau santajul facut de trustul de presa Gazeta de Cluj, finantat de Arpad Paszkany.

Patronul CFR Cluj a spus in repetate randuri ca intre Iulian Dascalu si Marius Nicoara, presedintele Consiliului Judetean Cluj la aceasta perioada, exista o relatie stransa, iar el a fost o simpla victima.

Paszkany a fost declarat nevinovat de Tribunalul Cluj si de Curtea de Apel Cluj, iar joi, 12 aprilie, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) s-a judecat recursul procurorilor DIICOT Cluj.

"Este un caz regretabil in care mafia politico-administrativa si in mare masura si cea implicata in justitie actioneaza la comanda cuiva. Practic, acest dosar a fost o pedeapsa aplicata mie datorita faptului ca am refuzat timp de 6 sau 8 luni sa dau curs bunavointei cu ghilimelele corespunzatoare a fostului presedinte al Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara. Cred ca este o chestiune foarte clara. Modul in care a ajuns dosarul la DIICOT este cel putin penibil, dar explicabil. Era singura institutie la indemana de atunci a persoanei respective prin intermediul fostului secretar general al Consiliului Judetean. Fiica sa era avocata lui Iulian Dascalu, iar nepoata sa era procuroarea care a instrumentat cazul", a declarat Paszkany la iesirea din sala de judecata.

 

Omul de afaceri va afla sentinta in 26 aprilie.

Comentarii Facebook