Parcul din Cluj-Napoca în care băncile se scufundă: ”Lucrările nu le verifica nimeni?” - FOTO


Lucrările de mântuială din multe spații publice din Cluj-Napoca nu mai sunt un secret pentru nimeni. De la dalele de granit montate alandala în zona centrală, la parcurile unde finisajele lasă de dorit, exemplele sunt foarte multe.

Azi ne vom opri la parcul de pe strada Bobâlna, unde părinții își duc copiii la locul de joacă, dar toată lumea vede că s-a lucrat pe genunchi. Materialele folosite sunt de slabă calitate și nimic nu a fost dus până la capăt.

WhatsApp Image 2024-03-10 at 16.46.22.jpeg

La un părculeț de pe strada Bobâlnei se vede că lucrări sunt de proastă calitate, băncile sunt instabile, puse pe pământ, bolovanii au rămas prin parc și sunt gropi care necesitau umplere, ca să nu fie un pericol pentru copii...

Sunt la a doua reclamație la Primărie, dar lucrările nu le verifica nimeni”, ne-a relatat Mihai, un clujean care încearcă să sensibilizeze administrația locală pentru a avea lucrări de calitate.

După cum se vede în fotografii, băncile s-au scufundat în noroi, pentru că nu au fost stabilizate cum trebuie. ”Poate așa se prinde rușinea de cei ce trebuie să verifice și vin și cer refacerea lucrărilor”, ne-a mai semnalat clujeanul.

WhatsApp Image 2024-03-10 at 16.41.55.jpeg

UPDATE

În urma sesizării în Știri de Cluj, Primăria Cluj-Napoca anunță că ”băncile dn imagini au fost restabilizate. Au verificat cei de la Spații verzi zona respectivă și au rezolvat deficiențele constatate”.

WhatsApp Image 2024-03-11 at 12.25.59.jpeg

Comentarii Facebook