Parcare de nesimțit în capătul străzii Brâncuși. Oamenii îi bat obrazul primarului Emil Boc

 

Războiul dintre pietoni și șoferii care parchează unde pot este tot mai aprig în Cluj-Napoca. Ca de fiecare dată, adevărul este undeva la mijloc. Fără locuri de parcare, fiecare se descurcă, iar de suferit are toată lumea.

 

Singura reacție a Primăriei după ce apar astfel de sesizări este să îi ”încarce” pe șoferii din zonă cu amenzi, de multe ori pe bună dreptate. Soluții, însă nu oferă primarul Emil Boc, care cere tuturor să își plătească taxele, fără ca apoi să le asculte păsurile și să le rezolve.

 

Parcare de nesimtit pe Brâncuși colț cu Borhanciului... no comment”, ne-a relatat un cititor.

 

Clujenii din acea zonă îi bat obrazul primarului Emil Boc pentru că nu face un parking și în acea zonă. ”Avem probleme cu mașinile. Le parcăm pe unde putem pentru că nu sunt parkinguri. Boc se axează numai pe Mănăștur pentru că de acolo îi vin voturile. În Mănăștur locuiesc peste 130.000 de oameni și pe ei îi servește”, s-a apărat unul dintre șoferii care locuiește în zona respectivă.

 

Oamenii propun de ani de zile realizarea unui parking subteran în locul depoului de autobuze de la capătul străzii Constantin Brâncuși, dar nimeni nu îi ascultă. 

 

În aceste condiții, rămâne întrebare: ”Unde să își parcheze oamenii mașinile, în Cluj-Napoca, orașul unde e cel mai bine să trăiești din România?”.

Comentarii Facebook