Papahagi: Plec din PDL dacă Preda, Baconschi, Paleologu şi Funeriu sunt excluşi

 

Vicepreşedintele Fundaţiei Creştin-Democrate, Adrian Papahagi, a anunțat pe Facebook că își dă demisia din PDL dacă Cristian Preda, Teodor Baconschi, Teodor Paleologu şi Daniel Funeriu vor fi excluşi.

 

Nu am reacţionat la declaraţiile ultimelor zile, dar dacă sunt excluşi din PDL tocmai oamenii care credibilizează partidul în ochii electoratului de dreapta, nu voi aştepta nici 5 minute să-mi dau demisia în semn de solidaritate. Mă întreb ce om normal la cap ar putea sta pe gânduri când vine vorba să aleagă între Alin Popoviciu şi Cristian Preda + Teodor Baconschi + Toader Paleologu + Daniel P. Funeriu. Am aderat la PDL pentru a fi coleg cu aceşti oameni, nu cu Popoviciu, şi voi părăsi partidul alături de ei dacă se ajunge până acolo”, a scris Adrian Papahagi.

 

Vicepreşedintele PDL, Alin Popoviciu, a spus că va propune în şedinţa de luni a BPN excluderea lui Cristian Preda, Teodor Baconschi, Teodor Paleologu şi Daniel Funeriu pe motiv că nu vede de ce trebuie ţinuţi în partid oameni care atacă în fiecare zi PDL.

Comentarii Facebook