Panouri electorale cu Horea Uioreanu, vandalizate! Candidatul a depus plangere la Politie FOTO


Candidatul USL la Consiliul Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a depus plangere la Politie, dupa ce panourile sale electorale au fost vandalizate.

"In fapt, in data de 28-31 mai, 2012, in intervalul orar 22.00-10.00, la locatia contractata de subsemnata in vederea campaniei electorale, intrare in Gilau dinspre Capus pe E60, faptuitori neidentificati au vandalizat panourile expuse, dupa cum se poate observa in probele foto anexate plangerii.

Ca urmare a actelor de vandalism, prejudiciul creat prin savarsirea infractiunii este de 360 euro, reprezentand pretul pentru a printa inca o data materialele afisate, respectiv 216 euro, pretul pentru a le monta. Mentionam de asemenea ca prejudiciul de imagine pentru zilele in care expunerea nu este posibila trebuie cuantificat, dat fiind faptul ca au ramas 8 zile de campanie, dintre care timp de minim 2 zile nu o sa beneficiem de expunere pe panoul identificat mai sus.

In drept, fapta constituie infractiunea de vandalism si distrugere, prevazute si pedepsite de art 288, C. Penal", a aratat Uioreanu in plangerea depusa la Politie.

Candidatul a mai mentionat ca "vis-a vis de locatia vandalizata se afla reprezentan?a Drumurilor Nationale, Districtul Gilau, care are camere de monitorizare video. Solicitam pe aceasta cale consultarea camerelor de supraveghere in vederea identificarii faptasului".

Comentarii Facebook