Paleologu a venit la Cluj: Dancila si Barna s-au molipsit de la Iohannis și fug de dezbateri


Candidatul PMP la prezidentiale, Theodor Paleologu, a declarat la Cluj că ar vrea dezbateri cu ceilalți contracandidați, dar toți fug de confruntările directe. El a precizat că ”prestatia lui Dan Barna m-a convins sa candidez”.

Sunt singurul candidat care il poate pune in dificultate pe Iohannis, persoana pe care am votat-o acum cinci ani in ambele tururi prezidentiale. Cu presedintele Iohannis este greu sa angajezi un dialog, cu Dancila imposibil. Cu presedintele Iohannis as putea avea o dezbatere si in limba germana. Sa nu credeti ca este mai destept in germana! Alegerile prezidentiale sunt cu surprize. Am convingerea ca pot intra in turul doi si atunci voi face ravagii. Este o greseala sa refuzi debaterea, dialogul, spuneti-i cum doriti. Dialogul este esenta democratiei. Din pacate, Dancila si Barna s-au molipsit de la Iohannis si fug de dezbatere. Prefera discutiile unu la unu cu jurnalisti in studiouri TV si cam la aceasta se rezuma campania lor prezidentiala. M-am saturat de aceste discutii “1 la 1”, care nu spun nimic, iar romanul nu are atunci ce sa inteleaga”, a declarat Theodor Paleologu.

Acesta a precizat că prestația lui Barna l-a făcut să accepte candidatura. ”Am explicat in nenumarate randuri cine m-a convins sa candidez la prezidentiale. O mai spun o data: prestatia lui Dan Barna m-a convins sa candidez. Barna pierde voturi in fiecare zi si se dovedeste incapabil sa opreasca aceasta hemoragie. Votantii USR nu se regasesc in Dan Barna”, a mai precizat candidatul PMP.

Paleologu crede că ar trebui o dezbatere pentru schimbarea constituției. ”Preşedintele tarii ar trebui sa aiba dreptul de a dizolva Parlamentul, iar Referendumul privind reducerea numarului de parlamentari la 300 trebuie pus in practica. Avem nevoie de un alt sistem electoral si trebuie dezbatuta inclusiv forma de guvernamant. Romanii nu au fost intrebati niciodata ce forma de guvernamant doresc sa aiba tara lor. Li s-a impus. Trebuie o dezbatere corecta si onesta despre forma de guvernamant”, a adăugat Theodor Paleologu.

Candidatul PMP face un tur al țării.

Comentarii Facebook