Palada, condamnat la închisoare cu amânare pentru că l-a lovit pe senatorul Mihai Goțiu


Fostul purtător de vorbe al Guvernelor PSD, Mirel Palada, a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei după ce l-a lovit pe senatorul USR, Mihai Goțiu.

Judecătoria Sectorului 1 București l-a condamnat vineri pe Mirel Palada, fostul purtător de cuvânt al guvernului Ponta, la 9 luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei în dosarul în care este acuzat că l-a lovit pe senatorul USR Mihai Goțiu, potrivit portalului instanțelor.

În plus, instanța a decis că Mirel Palada trebuie să îi plătească lui Goțiu 5.000 de euro daune morale.

Suplimentar, Justiția l-a obligat Palada și la plata unor daune morale de 5.000 de euro, plus cheltuieli de judecată. Rămâne de văzut dacă o fost econom și a pus ceva la ciorap, din vremurile în care doar pocnea din dește și i se vărsau în conturi zeci de mii de euro din bugetul Primăriei București, ca să spună cât de mult o iubesc cetățenii pe doamna Firea.

Desigur, decizia nu e definitivă, e doar la prima strigare și chiar sunt curios dacă omul are tupeul să facă apel și să ceară o pedeapsă mai mică de atât! Voi ce ziceți? Își forțează chiar în halul ăsta norocul, mai ales că de ceva vreme s-a mai ales c-un dosar penal, pentru refuzul de a sufla în ”fiolă” și de a i se recolta probe biologice?”, a comentat Mihai Goțiu.

VIDEO cu momentul în care Mihai Goțiu a fost bătut de Mirel Palada

În 2017, Senatorul USR Cluj, Mihai Goțiu, a fost agresat în platoul B1, de către sociologul Mirel Palada.

Moderatoarea emisiunii de la B1TV a precizat ATUNCI că, în pauza emisiunii, senatorul Mihai Goțiu a fost agresat de Mirel Palada. Cei doi au părăsit platoul televiziunii.

Mihai Goțiu a declarat că a fost lovit cu pumnul în gură și cu piciorul. Senatorul clujean a spus că Mirel Palada a fost calmat cu greu de cei din studioul de la B1TV.

Am fost lovit cu pumnii şi picioarele după ce i-am atras atenția lui Palada, de mai multe ori, la modul cum vorbeste. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri şi mai rele”, a explicat Mihai Goțiu.

Acesta a depus plângere.

Comentarii Facebook