Oradea mai face un pasaj subteran. Boc a uitat că le-a promis din 2016, dar plătește studii de fezabilitate de milioane de euro - FOTO


Oradea pregătește planurile pentru un nou pasaj subteran spre centura orașului. Pasajele din Oradea au ca scop fluidizarea și descongestionarea traficului. 

Proiectul prevede realizarea unui pasaj subteran la intersecția dintre B-dul Decebal și strada Tudor Vladimirescu, lărgirea străzii Tudor Vladimirescu la patru benzi de circulație, un pasaj subteran la intersecția străzilor Oneștilor și Tudor Vladimirescu, asigurarea a patru benzi de circulație pe strada Lăpușului, respectiv un pasaj suprateran pe strada Meșteșugarilor peste drumul de centură (strada Ovid Densusianu) și calea ferată.

328512032_719242479907280_5427587257609114034_n.jpg

”Banda de circulație care va fi din zona centrală, de lângă Primărie, pe strada Tudor Vladimirescu și până pe strada Meșteșugarilor va da direct în drumul de legătură dintre Oradea și autostradă și va traversa trei pasaje. Un pasaj în zona străzii Meșteșugarilor, care va trece peste șoseaua de centură și peste calea ferată, care a fost cuprins în proiectul drumului expres Oradea-Arad, un pasaj între Tudor Vladimirescu și zona Meșteșugarilor pe sub strada Oneștilor, care a fost aprobat în ședințele anterioare ale Consiliului Local, și pasajul de la intersecția străzilor Decebal cu Tudor Vladimirescu”.

Valoarea totală a investiției este de aproximativ 70 de milioane de lei fără TVA.

Clujul ar avea nevoie de un pasaj rutier macar în zona Pieței Mărăști. Proiectul a fost promis de primarul Emil Boc în 2016 - 2017 - 2018, dar nu s-a mai făcut nimic.

Primarul a decontat sume uriașe pe studii de fezabilitate, pentru proiecte faraonice pe care nimeni nu crede că le va realiza. 

Comentarii Facebook