Sambata 24 Septembrie

Olguța Vasilescu, despre flagrantul care i se pregătea lui Dragnea: Care flagrant? Era o provocareMinistrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a publicat, duminică, o postare pe Facebook în care comentează afirmațiile făcute de Victor Ponta, privind un flagrant care i s-ar fi pregătit lui Liviu Dragnea.

Aceasta susține că nu era vorba de un flagrant, afirmând că „era o provocare” şi că un demers similar au făcut şi procurorii în dosarul său, dar instanţa a respins.

„Ştia, am înţeles! Dar care <>? De fapt era o provocare! Unui secretar de stat i se dau nişte documente care, chipurile, ar fi interesante pentru Dragnea şi secretarul de stat da fuga să le ducă, să-şi facă şi el o relaţie mai bună cu şefii... O asemenea provocare au încercat procurorii şi în dosarul meu. Eliminată, scurt, de instanţa! Aşa cum ar trebui eliminată orice probă fabricată...”, a scris ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, pe Facebook.

Fostul premier Victor Ponta a declarat, vineri, că Liviu Dragnea avea „o comunicare” cu procurorul Papici, care a instrumentat dosarul „Referendumul”, afirmând că actualul lider al PSD avea nişte oameni în DNA, iar acestuia i se pregătea un flagrant şi că a mers cu Dragnea, la K2, pentru a rezolva situaţia.

Comentarii Facebook