Oficiali de la Ambasada SUA, în vizită NUMAI la Primăria Cluj-Napoca - FOTO

 

Primarul Emil Boc a primit o vizită din partea unor oficiali ai Ambasadei Statelor Unite ale Americii în România.

 

Din delegație au făcut parte Duane Butcher, Însărcinat de Afaceri la Ambasada S.U.A., Marjorie A. Stern, Ataşat Cultural, Ravi Buck, Secretar II şi Vice Consul pe probleme economice la Ambasada S.U.A.

 

”Am avut ocazia de a prezenta principalele proiecte ale Clujului, din sfera economică, academică dar și culturală. Am discutat despre Cluj Innovation City, proiectul Clujului pentru următorii 20 de ani și am adresat invitația companiilor americane interesate de acest proiect să vină la Cluj-Napoca. 

 

Vor găsi o administrație locală deschisă, forță de muncă bine pregătită, un proiect cu un potențial extraordinar în domeniile cercetare, inovare, dezvoltare, însă și oportunități în sfera proiectelor culturale. Avem nevoie de cultură așa cum avem nevoie de economie și m-am bucurat să văd interes pentru viitorul Clujului, susținere pentru proiectul Youth@Cluj-Napoca 2015 dar și pentru Cluj 2021 - Capitală Culturală Europeană. 

 

Nu în ultimul rând, am discutat despre investitorii de la Cluj, despre Emerson și proiectele Primăriei Cluj-Napoca de modernizare a infrastructurii de acces la zona industrială, despre facilitățile pe care administrația publică le acordă investitorilor dar și despre viitoare politici investiționale la Cluj și pentru zona Transilvania”, a declarat primarul Emil Boc.

Comentarii Facebook