Octavian Buzoianu, susținut de PSD Cluj și ALDE pentru primărie: Nu m-am asociat și nu mă voi asocia politic


PSD Cluj a renunțat la propriul candidat pentru primăria Cluj-Napoca în favoarea unui parteneriat electoral cu ALDE, prin care să îl susțină pe afaceristul Octavian Buzoianu drept candidat independent.

Cu toate că este susținut deja de două partide, iar PNȚCD a început să strângă semnături pentru candidatura sa, Buzoianu spune că deși acceptă ajutorul oricărei formațiuni care vrea să îl susțină, nu se va asocia politic.

În 61 de ani de viață nu m-am asociat vreodată cu un partid politic, exceptând mica aventură cu APR , care am crezut că este un moment de reformare a societății, chiar dacă am colaboratori în toate partidele, atât la nivel local cât și la nivel central”, a declarat Octavian Buzoianu.

Totodată, întrebat dacă va candida drept deputat pentru unul dintre partidele care îl susțin în această campanie, omul de afaceri a precizat că nu este interesat de funcții politice, spunând că vrea doar să facă administrație.

Candidatul independent spune că municipiul pe care vrea să îl conducă se află într-un moment de redefinire, precizând că trebuie să ”avem un concept comun” care să ajute Clujul să se impună în fața celorlalte orașe din țară.

După părerea mea, Clujul este într-un moment clar de redefinire și trebuie, pentur binele nostru și al copiilor noștrii, să avem un concept comun care să ne impună în fața tuturor, nu numai la nivel național, cât și la nivel internațional...Am convingerea că la proiectul meu vă veți referi mulți ani înainte, fără să țineți cont unde voi fi eu”, a mai declarat Buzoianu.

Acesta a precizat că are un proiect de dezvoltare pe termen lung al Clujului, sub sloganul ”Clujul, orașul unui milion de oameni”, ce se întinde pe patru decenii, urmând ca în perioada următoare să prezinte și programul.

Comentarii Facebook