Ce spune șeful PSD Cluj despre demisia Aureliei Cristea: Este o decizie bună



Deputatul clujean Aurelia Cristea și-a dat demisia, vineri dimineață, din funcția de președinte al organizației locale PSD Cluj-Napoca, după ce partidul a renunțat la aceasta în postura de candidat pentru primăria municipiului.

PSD a ales să formeze o alianță electorală cu ALDE și să susțină un candidat independent, în persoana afaceristului Octavian Buzoianu.

Cristea și-a dat demisia din șefia organizației municipale, rămânând însă în partid, ca și deputat.

Nu plec din partid, sunt deputat PSD, am candidat cu sprijinul şi cu susţinerea organizaţiei PSD, este corect să-mi duc mandatul la final tot din partea organizaţiei PSD şi este corect ca prin acest gest de demisie să dau posibilitatea altora care pot să susţină mai bine acest proiect pentru campania electorală, să facă mai mult decât am putut să fac eu”, a precizat Aurelia Cristea, conform Transilvania Reporter.

Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, a declarat că decizia deputatului a fost una corectă, precizând că partidul are nevoie de cineva care să poată duce la capăt această campanie electorală.

Cred că doamna Cristea a făcut un lucru foarte bun că a demisionat, pentru că trebuia să fie cineva acolo care să ducă această campanie către victorie”, a declarat Remus Lăpușan.

Comentarii Facebook