O poză și trei cazuri de COVID-19 în PSD Cluj. Nerespectarea regulilor și consecințele - FOTO

 

PSD Cluj are deja trei cazuri de COVID-19 din rândul celor care au participat la lansarea candidaților la alegerile parlamentare, iar la final au participat la o poză de grup. Nu se știe dacă fotografia de grup de la final a facilitat distribuirea virusului, dar cert este că trei dintre cei care apar în poză sunt bolnavi.

Conform surselor Știri de Cluj ar fi vorba despre Elena Pop Chiorean, Horia Chirteș (acesta a declarat că s-au autoizolat preventiv) și Vasile Dâncu, despre ultimul fiind informații oficiale. 

Evenimentul electoral a avut loc miercuri, 11 noiembrie, iar poza de la final s-a făcut fără respectarea regulilor de combatere a COVID-19.

Niciunul dintre social-democrații din fotografie nu poartă mască. În imagine apare și Patriciu Achimaș, medic primar, cu supraspecializare în ginecologie oncologică şi chirurgie oncologică, fost ministru al Sănătății în Guvernul Cioloș. Achimaș lucrează la Institutul Oncologic din Cluj , dar din fericire nu a fost diagnosticat cu COVID-19. 

UPDATE

"Conform testului pe care l-am efectuat, nu este vorba de COVID-19, ci de o răceală mai puternică.

Am optat să mă izolez la domiciliu din momentul primelor simptome, pentru orice eventualitate. Nu cred că acel moment are vreo legătură cu această răceală", a declarat Horia Chirteș.

Comentarii Facebook