O mică centură ar putea salva traficul din Baciu. Idei sunt, dar lipsește acțiunea celor care au PUTEREA - VIDEO


O mini-centură ar putea fi realizată foarte facil din Tetarom spre strada Fabricilor, din Baciu, și ar reprezenta o soluție la traficul infernal din Baciu. 

Pe perioada construcției pasajului de la Tăietura Turcului, e foarte important să avem o soluție de rezervă pentru traficul din zonă.

Acesta poate fi mini-centura ocolitoare a Baciului, care leagă Tetarom de strada Fabricilor (și ulterior cu drumul de legătura Florești - Baciu). Cu o investiție nu foarte consistentă, se poate realiza un traseu alternativ de deviere a traficului spre Baciu și chiar exterior zonei Baciu spre Suceag.

Voi trimite solicitări Consiliului Județean Cluj si Primăriei Baciu pentru a afla stadiul proiectului”, a explicat parlamentarul Viorel Băltărețu.

Ideea nu este una nouă, dar nimeni nu s-a pus pe treabă pentru a realiza acest drum de legătură.

Până la actualul drum înainte de barieră de la Napolact , tine de Consiliul Judetean Cluj . Dar de acolo mai departe până la Suceagu centura ar merge pe teritoriul comunei unde ești tu primar. Știu că ai toată deschiderea așa că te invit sa ne unim forțele și să împingem proiectul ăsta atât de util comunității din Baciu înainte”, i-a transmis parlamentarul primarului din Baciu, János J. Balázs.

Acesta a spus că ”o parte este rezolvată pe teritoriul comunei Baciu”, unde s-a făcut asfaltarea. Mai trebuie ca cei de la Consiliul Județean Cluj să facă conexiunea între cele două puncte.

Comentarii Facebook