O femeie din Florești critică starea drumului: ”No words needed!” / Un vecin expune o situație IREALĂ


O femeie din Florești critică starea drumului din zona în care locuiește, pe strada Urușagului. ”No words needed!”, scrie Andreea, prezentând și câteva imagini. 

Din păcate, strada este una privată, iar altă vecină expune o situație halucinantă. 

”Salut Andreea, din păcate fiind stradă privată avem doua variante, înaintăm procesul ca sa îl predăm Primăriei, ori îl facem noi, locatarii străzii. PS: Soțul mai venea cu buldo să îl niveleze ca sa fie cât de cât OK, dar vecinii strâmbau din nas cum că face gălăgie”.

”De aceea nu este bine să faci ceva pe gratis”.

”Mulțumim soțului. Nu îi înțeleg pe vecini, ca doar nu e ca și cum e liniște toata ziua... Cei de la blocul de lângă au lucrat și în 15 august!!”

”Eu n-am nicio problema sa o predam, dar totuși, cand am făcut sesizare la Primarie ca s-a acordat autorizatie de constructie atat de aroape, fara sa se lase spațiu conform legii, nu am primit niciun răspuns… Acum, dimineața, dupa ce ploua, uneori, nici nu am pe unde sa trec, ajung cu incaltamintea varza la serviciu”.

”Păi sa mearga cu buldo oprit asa nu face gălăgie”.

”Ma crucesc cand citesc comentarii ca al d-voastra, deși am trăit si eu pe pielea mea de n ori. Ati vrut sa faceți un bine tuturor de acolo pe banii si timpul d-voastra, adică soțul putea sa încaseze cateva sute de lei în acel timp la o lucrare undeva, iar vecinii sa comenteze ca e zgomot o jumatate de ora... Incredibil, facerea de bine..... Florestiul are inca noroc cu oameni ca dvoastra care pun mâna sa faca ceva.....”.

Străzile private pot fi refăcute din fonduri publice, numai dacă sunt cedate administrațiilor locale. Pentru acest lucru este nevoie ca proprietatea drumului să fie lămurită și drumul să respecte condițiile impuse de lege. 

Comentarii Facebook