O femeie candideaza la Primaria Cluj-Napoca - FOTO


Madalina Paul va candida la Primaria Cluj-Napoca, din posatura de independent.

"Doamna Madalina Paul, in calitate de Director Executiv al Fundatiei pentru Parteneriat Comunitar ADERARE, continua astfel Proiectul M.A.R.I.A. - Marea Alianta a Romanilor Iubitori de Adevar, aducandu-l acum in atentia clujenilor in noua sa calitate, de candidat la Primaria Cluj-Napoca.

Proiectul vine ca o continuare a ciclului de 12 dezbateri publice organizate in perioada 2009-2010 sub denumirea "Siguranta cetateanului, siguranta comunitatii", dezbateri care au fost organizate in toate cartierele clujene si care s-au bucurat de o larga participare civica", se arata intr-un comunicat de presa.

Candidata la Primaria Cluj-Napoca crede ca "actuala situatie in care s-a ajuns prin frauda, coruptie si minciuna a adus grave prejudicii comunitatii clujene" si propune "coalizarea tuturor cetatenilor reponsabili in jurul ideii de adevar, responsabilitate si implicare civica, astfel incat partidele politice, administratia clujeana, media si societatea civila in ansamblul ei sa fie responsabilizate in raport cu valorile, traditiile si dezvoltarea comunitatii clujene".

Madalina Paul isi va incepe campania electorala in Piata Mihai Viteazu, vineri, 11 mai.

 

Comentarii Facebook