Nelson Mondialu vorbește deja ca primarul Clujului: ”Demolați garajele din Mănăștur, că nu suntem la pușcărie!” - VIDEO


Nelson Mondialu a început să vorbească ca un politician și cere demolarea garajelor, chiar și pe al lui, pentru că strică priveliștea și nu au copii spații verzi.

Ți se strică toată priveliște cu aceste garaje. Și eu am garaj acolo. Sunt urâte de tot. Sunt garaje de beton aduse de pe strada Mehedinți. Mulți oameni au venit și au stricat spațiul verde. Când s-au construit acele garaje, prin 1990, eu nu am fost acasă. Am impresia că atunci nu a fost domnul primar Emil Boc. A fost, am impresia Funarul. Nu știu prin ce șmecherii s-au făcut aceste garaje. S-a dat șpagă și s-au făcut. Astea trebuie să fie demolate și să fie spații verzi pentru copii, o bancă pentru pensionarii. Bătrânii din bloc stau rezemati pe mașini.

Aici trebuie să fie spațiu verde, domnule primar Emil Boc. Suntem noua capitală, vă rugăm să dați cât mai repede garaje jos”, a spus Nelson Mondialu.

Acesta a spus că se simte zilnic la Penitenciarul Colibaşi. ”Parcă sunt la Colibași. Ieseam dimineața și ascultam ciripitul păsărelelor și vedeam niște barăci. Așa văd și aici. Copacii au venit și i-au curățat. Parcă suntem la pădurea Baciu”, a spus Nelson Mondialu, nemulțumit de modul în care au fost toaletați copacii.

Nelson a încheiat cu un mesaj critic: ”Domnule Boc, demolați garajele că nu suntem la pușcărie!”.


Comentarii Facebook