Moisin către Uioreanu în scandalul RATUC: Încetați cu minciunile! Nu mai fiți agentul comercial al firmelor de transport privat!

 

Președintele PDL Cluj-Napoca și consilierul local, Radu Moisin, i-a răspuns dur președintelui Consiliului Județean (CJ) Cluj, Horea Uioreanu, în disputa creată de achiziția de autobuze pentru RATUC, prin ”taxa specială”.

 

Partidul Democrat Liberal Cluj-Napoca, îi solicită președintelui Consiliului Județean,  Horea Uioreanu, să se abțină de la afirmații nefondate și lipsite de conținut.

 

Domnul Uioreanu, în lipsă de activitate și din dorința nemărginită de a mai puncta la capitolul  imagine, blamează o instituție care deservește de zeci de ani cetățenii municipiului Cluj-Napoca la standarde corespunzătoare.  

 

Pe lângă faptul că nu sunteți la curent cu performanțele Regiei Autonome de Transport Urban Cluj-Napoca, domnule Uioreanu, se pare că nu aveți nici capacitatea de a înțelege mesajul transmis de către conducerea regiei prin care s-a menționat foarte clar că nu este vorba de o taxă nouă sau o mărire de tarife sau un nou bir impus clujenilor. Pentru lămurirea dumneavoastră, domnule președinte, clujenii nu vor plăti nici un leu în plus, prețul biletelor va rămâne exact același ca până acum, ci doar o parte din acești bani vor fi direcționați pentru achiziția de noi mijloace de transport în comun”, a spus Radu Moisin, președinte PDL Cluj-Napoca.

 

Democdrat liberalii îi solicită lui Horea Uioreanu să se informeze ”mai bine înainte de a denigra activitatea unei instituții și să lăsați deoparte aceste jocuri ieftine de imagine care nu vă fac cinste și nu vă aduc decât deservicii. Sau, ne întrebăm, poate natura acuzațiilor dumneavoastră ascund alte interese cum ar fi spre exemplu să vă impuneți anumite firme de casă pe traseele din zona metropolitană? Municipiul Cluj-Napoca îşi defineşte dezvoltarea în termenii calităţii vieţii locuitorilor săi. Este un spaţiu al realizării individuale şi colective, cu cetăţeni activi, un mediu complex, dinamic şi competitiv, capabil să utilizeze resursele într-un mod integrat şi să ofere o dezvoltare sustenabilă a comunităţii, iar dacă dumneavoatră nu înțelegeți acest aspect, este o altă problemă. 


PDL Cluj-Napoca solicită liderilor USL din Consiliul Județean să nu mai acționeze ca agenți comerciali pentru firme private care prestează servicii de transport de foarte proastă calitate pentru locuitorii Zonei Metropolitane Cluj sau, daca își păstrează această calitate, să comunice opiniei publice dacă au primit foloase de la aceste societăți pentru a le reprezenta interesele particulare în dauna interesului public! În contextul în care nu trebuie să ignorăm dezvăluirile privind transportul electoral ilegal care s-a soldat deja cu primele condamnări în dosarul Referendumului”.

 

Uioreanu atacă RATUC și arată de ce Regia nu a VRUT rutele din Florești și Apahida: Două treimi din parcul auto, bun de casat

Comentarii Facebook