Miting pentru susţinerea lui Băsescu, la Cluj. A fost prezent şi Boc! FOTO VIDEO

 

Un număr de aproximativ 100 de clujeni au participat joi seara, începând cu ora 19:00, în Piaţa Unirii, la un miting pentru susţinerea lui Traian Băsescu prin care au transmis că ei nu vor merge la vot duminică.
 
"Este un fel de protest faţă de abuzurile actualei puteri. Este un îndemn pentru toţi clujenii de a nu fi părtaşi la acest demers contrar intereselor României organizat de Ponta şi Antonescu. Este un mesaj pe care dorim să-l adresăm clujenilor de a nu participa duminică la referendum, de a nu fi complici la un demers contrar intereselor românilor de rând, pentru că cel care pierde în ultimă instanţă este românul. Politicienii Ponta şi Antonescu îşi satisfac orgoliile politice.

În joc nu este Traian Băsescu sau numai Traian Băsescu. În joc este viitorul democratic al acestei ţări", a încheia primarul Emil Boc.

Protestul din Piaţa Unirii a început la ora 19:00 şi a avut autorizaţie până la ora 20:30, oră la care mitingul a luat sfârşit.

La miting au fost prezenţi liderul PDL Cluj Daniel Buda, fostul primar interimar Radu Moisin, dar şi alţi membri PDL. Manifestarea va continua şi mâine, 27 iulie tot între orele 19:00-20:30.

 

Anca Baciu

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook