Mircia Giurgiu: Voi vota proiectele Guvernului Boc, chiar daca voi fi exclus din PDL


Deputatul PDL Mircia Giurgiu a declarat ca va vota proiectele Guvernului Emil Boc, chiar si in cazul in care va fi exclus din partid si va ramane independent.


"Ma astept sa fiu exclus din PDL, voi respecta decizia colegilor, chiar daca vor vota pentru excluderea mea. Voi ramane independent si nu ma voi afilia la UNPR, si nici la alt partid. Intotdeauna voi vota cu Guvernul Boc, de fiecare data, chiar daca voi ramane independent, dar nu voi vota taierea salariilor si a pensiilor. In rest, voi sustine tot timpul Guvernul, fie ca voi fi in partid, fie in afara lui. Nu voi vota nicio motiune de cenzura, decat cand va fi vorba de masuri care afecteaza populatia", a declarat Mircia Giurgiu.

Parlamentarul a mai afirmat ca pensiile sub 1000 de lei nu ar trebui reduse.

"Sper, ca om, ca la dezbaterea din Curtea Consitutionala a pachetului de masuri de austeritate sa apara ceva, sa se tina cont de puterea de cumparare si sa se gaseasca o solutie ca pensiile de pâna la 1.000 de lei sa fie scutite de reduceri. Curtea Consitutionala poate spune ca, potrivit drepturilor omului, nu se poate asigura un nivel de trai decent in urma reducerii salariilor si a pensiilor", a completat Mircia Giurgiu.

Mircia Giurgiu a votat pentru motiunea de cenzura "Opriti Genocidul Social" initiata de PSD, deoarece nu este de acord cu taierea pensiilor anuntat de Guvernul Emil Boc.

Comentarii Facebook