Mircea Jorj, noul președinte al PSD Cluj-Napoca. Jorj vrea Primăria

 

Mircea Jorj a fost reales vineri, 22 martie, în cadrul conferinței organizației PSD Cluj-Napoca, în funcția de președinte al PSD Cluj-Napoca, alături de un nou birou, validat în unanimitate de cei 211 delegați prezenți la eveniment.

 

În prezența conducerii organizației județene, a președintelui PSD Cluj, Remus Lăpușan, secretarului-general, vicepreședințiilor organizației județene, deputatul Aurelia Cristea și senatorul Alexandru Cordoș, Mircea Jorj a anunțat că postul de primar al democrat-liberalului Emil Boc este în pericol, PSD Cluj-Napoca având o echipă extrem de profesionistă şi aplicată pe problemele administraţiei locale.

 

Vin în faţa dumneavostră cu o echipă cu care cred că putem câştiga alegerile locale viitoare. O echipă care s-a validat în ceea ce înseamnă organizare şi care a pregătit programul de administraţie locală. Până acum am reuşit să consolidăm această organizaţie şi ne propunem în continuare ca principal obiectiv cîştigarea Primăriei Cluj-Napoca”, a declarat președintele PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj. 

 

În noul birou au fost aleși: prim-vicepreședinte, Flavius Milășan, secretar-general, Ruxan Roșca, vicepreședinții Teodor Morar, Ovidiu Chifor, Vasile Rus, Sebastian Mărginean, Maria Macrea, Claudia Anastase, Cristian Mogoș, Anca Mureșan (președinte OF PSD Cluj-Napoca), Horia Nasra (președinte TSD Cluj-Napoca) și Gheorghe Stan (președinte organizația de pensionari Cluj-Napoca) și trezorier Adrian Negruțiu.

Comentarii Facebook