Miercuri 24 Aprilie

Mihai Sturzu: "Miss TSD este o institutie care nu exista!"


Purtatorul de cuvant al organizatiei de tineret a PSD desfiinteaza concursurile de Miss care sunt organizate de TSD. O astfel de competitie este organizata si la Cluj Napoca in 26 noiembrie.

Mihai Sturza a comentat scandalul in care sunt implicatii liderul TSD, Nicolae Banicioiu, si deputatul Robert Negoita, acuzati ca au facut facut sex cu tinerele care participau la concursurile de miss organizate de Tineterul Social Democrat.

"Eu am inteles din toata aceasta poveste ca unii membrii ai partidului nostru sunt intr-un dosar in calitate de martori. Nu sunt dispus sa fac aprecieri in legatura cu viata personala a colegilor nostri.  TSD este o organizatie care are alte scopuri si alte programe, iar Miss TSD este o institutie care nu exista. Suntem convinsi ca in momentul in care oricare dintre membrii partidului nostru va avea o situatie de orice fel in justitie, noi avem Comisia de integritate a TSD care discuta aceasta situatie. Daca va fi cazul, vom aplica sanctiunile prevazute de regulament. Nu sunt dispus sa discut public declaratiile unor domnisoare care petrec mai mult timp liber in cluburi", a declarat Mihai Sturzu, intr-un interviu acordat realitatea.net.

Purtatorul de cuvant al TSD a mai spus ca au fost luate masuri interne in partid in urma acestui scandal.

Concursul MISS TSD Cluj va avea loc in 26 noiembrie si pan acum s-au inscris 42 de concurente.

Comentarii Facebook