Mihai Seplecan a vorbit la Știri de Cluj LIVE despre problemele județului. A spus de MAFIE

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan, a fost invitat la emisiunea Știri de Cluj LIVE. 

 

Emisiunea a fost înregistrată, iar Mihai Seplecan a discutat cu moderatorul emisiunii, Delia Cărbune, despre problemele la zi ale județului, groapa de gunoi, spitalul de urgență și drumurile. 

 

Mihai Seplecan a fost dur în ceea ce privește firmele care ”roiesc” în jurul gropii închise la Pata Rât și a acuzat o mafie a gunoaielor. El a spus că a făcut plângeri procurorilor.

 

De asemenea, i-a averizat pe cei care îi blochează proiectele că le va face plângere penală.

 

În privința spitalului, el a declarat că va promova achiziția unei clădiri pe Calea Turzii, unde să fie amenajat fie un spital de urgență pentru adulți, fie să fie mutate cele 17 secții ale Spitalului de Copii. ”Clădirile pavilionare ale Spitalului Clinic Județean Cluj nu vor mai primi autorizație de funcționare în 2016. Nu vreau să ajungem ca și la groapa de gunoi fără soluții, ci să avem o clădire modernă, monobloc, unde să mutăm spitalul județean sau pe cel de copii”, a declarat Seplecan.

 

El a mai afirmat că vrea să ia un credit pentru a asfalta în circa 2 ani cei 900 de km de drumuri județene, care au nevoie de intervenții. ”Am cerut și se va face în 3 săptămâni un registru cu fișele tehnice ale tuturor drumurilor din județ. Vreau să știu pe fiecare ce trebuie făcut și ce s-a făcut până acum. Avem drumuri pe care s-a asfaltat de mai multe ori, pentru că nimeni nu are nicio evidență”, a mai spus Mihai Seplecan.



Comentarii Facebook