Duminica 10 Decembrie

Membru PNL Cluj bate obrazul Primăriei: Am avut și prim ministru de la Cluj și nu s-a făcut pasaj la Tăietura Turcului - FOTO


Șoferii se plâng constant de traficul infernal provocat de trecerea la nivel cu calea ferată, de pe Tăietura Turcului.

Primăria Cluj-Napoca s-a făcut o vreme că aude aceste reclamații și a anunțat că face un pasaj, dar apoi l-a mutat în ”cârca” companiei CFR și Ministerului Transporturilor, care va moderniza cândva linia de cale ferată și va face investiția. Ultima dată s-a vorbit despre acest lucru anul trecut înainte de alegerile generale. Nimeni nu știe de atunci nimic.  

Aici e locul unde incompetența ne arată cum în orașul de 5 stele nu avem un pasaj supra sau subteran pentru mașini, datorită unei magistrale CFR. Tot Grigorescu, Baciu, zona stadion CFR și Tetarom I sunt în delir zilnic la fiecare tren care trece pe acolo. Problema e asa grava de foarte mulți ani și autoritățile dorm. Ultima data au dat vina pe CFR, dar oare nu am avut noi prim-ministru din Cluj? Oare CFR nu era în subordinea guvernului sau compania în sine sub ministerul transporturilor deci tot sub premier?

Str. Fabricii de Zahar aceeași problema, dar deocamdată nu la fel de grava ca trafic. Orașul s-a extins cum sa ai treceri de cale ferata la nivel de artere principale????

PS.: Mă tot întreabă lumea de ce nu tac și dacă eu mai sunt membru PNL! Ei bine da mai sunt membru PNL de vreo 15 ani!”, a transmis Valentin Lungu, membru al vechiului PNL, dinainte de fuziunea cu PDL și subjugarea lui, cel puțin la Cluj

Comentarii Facebook