Liberalii clujeni învață de tineri să ”toarne”. Consilierul lui Daniel Buda, prins când își înregistra colegii - FOTO


Un tânăr din PNL Cluj dezvăluie corupția morală din acest partid, care începe chiar de la tineret. La o ședință a Tineretului Național Liberal Cluj, de zilele trecute, unde se discuta despre participarea la alegerile de sâmbătă, 25 septembrie, pentru funcția de președinte, oamenii s-au trezit că sunt înregistrați. 

Unul dintre tineri liberali a reclamat că sunt aleși oamenii care să fie trimiși la congres, pentru a fi siguri că se votează numai cu Florin Cîțu, preferat de primarul Emil Boc și președintele PNL Cluj, Daniel Buda. În timp ce vorbeau, spun sursele noastre, unul dintre participanții la ședință s-a trezit că sunt înregistrați cu telefonul de către Andrei Bradea, consilierul personal și șoferul lui Daniel Buda.

Când a fost confruntat, Bradea ar fi spus că nu înțelege care e problema, dar după ce toată lumea a comentat și vociferat, acesta a revenit și a spus că a fost o glumă și că nu îi va arăta înregistrarea lui Daniel Buda.

Este de notorietate faptul că au fost scoși de pe lista de votanți primari, consilieri locali și județeni, despre care grupul Boc / Buda nu este sigur cu cine va vota. În locul au fost puși oameni cu care merg la sigur. 

WhatsApp Image 2021-09-24 at 10.29.13.jpeg

Comentarii Facebook