Marius Nicoara: Va fi usor sa il inving la Primarie pe Boc, fostul premier! PDL ii cere demisia


Presedintele PNL Cluj, Marisu Nicoara, si candidat la USL la functia de primar al municipiului Cluj-Napoca, considera ca Emil Boc este solutia disperata a PDL pentru a castiga orasul.

"Aflam cu surprindere ca Traian Basescu il trimite pe Emil Boc sa candideze la Primaria Clujului si ca organizatia locala il considera 'pleasca' de care avea nevoie cu disperare. Practic, de aici lucrurile sunt simple.

Basescu si partidul decid din nou in locul lui Boc. Pe de o parte, Primaria Cluj-Napoca este singurul loc in care Traian Basescu isi mai vrea executantul, iar la Cluj PDL -ul este disperat. Cu primar si presedinte de consiliu judetean, Daniel Buda nu a reusit in ultimii 4 ani sa construiasca alternativa. Oamenii din pozele cu Boc nu si-au fact treaba. Sau, daca au facut-o in stil mafiot urmarindu-si interesele personale. Numai deruta si lipsa de resurse umane poate determina un partid sa isi trimita presedintele sa candideze in filiala pe care ei o considera a fi puternica.

Posibila intoarce a lui Emil Boc nu este altceva decat dovada ca cifrele din sondaje au ajuns si la urechile conducerii PDL Cluj", a declarat Marius Nicoara. 

Acesta considera ca va fi usor sa il invinga in  lupta pe Emil Boc. "Daca iti faci datoria cu profesionalism si onestitate in administratia publica este onorant sa fii promovat prim ministru. Insa dupa ce ai fost dat afara din fruntea guvernului nu mai este la fel de onorant sa fii trimis sa candidezi la primarie. Practic, Traian Basescu ii ofera fostului sau premier loial 'sansa' de a iesi definitiv din politica, in urma unui alt esec rasunator", a mai spus Marius Nicoara.

 

Emil Boc si-a dat demisia luni din functia de premier si, potrivit unor surse, ar urma sa fie candidatul PDL Cluj la functia de primar al orasului.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

Reprezentantii PDL Cluj i-au cerut demisia lui Marius Nicoara pentru ca a comparat Clujul cu Ciorogarla. "Organizatia PDL Cluj-Napoca ii cere demisia acestuia din functia de senator al Romania si sa le ceara iertare clujenilor ca i-a comparat cu Ciorogarla. Din punctul de vedere al unui senator de Cluj nu face deloc un lobby pentru acest oras. Din contra este viziunea dansului despre cum trebuie sa arate Clujul in urmatorii ani, ceea ce denota o totala lipsa de respect fata de clujeni", a spus Adrian Popa, prim-vicepresedinte PDL Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook