Miercuri 24 Aprilie

Lui Boc nu îi place să fie stropit de mașini pe stradă! Priviți imaginile VIDEO cum sunt udați leoarcă clujenii, lângă Primăria Cluj-Napoca


Ploaia de vineri a scos la iveală din nou demagogia primarului Emil Boc, care spunea, în 2021, că în Cluj-Napoca nu se acceptă lucrări de asfaltare, unde apa băltește la bordură. Ei bine, pe Moților, mai jos de Primăria Cluj-Napoca, un cititor vigilent a surprins pe imagini cum au fost udați leoarcă trecătorii, după ploaia de marți, 31 mai. 

La 280 de metri de Primăria Cluj-Napoca, în zona ultracentrală a orașului, Calea Moților, intrarea la clinica de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială. Strada a fost reabilitată recent și recepționată fără probleme de Primăria Cluj-Napoca.

Dacă nu ar fi tragic, ar fi chiar comic orașul de 5 stele a lui Boc... care ne compară cu Barcelona și alte orașe într-adevăr dezvoltate.

Sunt de acord că șoferii au obligația legală de a circula astfel încât să nu stropească pietonii, dar... aceasta este o mostră clară fie de corupție fie de incompetență din partea funcționarilor primăriei.

P.S. toate autoturismele au fost surprinse în 1-2 minute, nu am avut puterea să filmez mai mult”, ne-a relatat Marius. 

Boc: ”Te enervează să mergi la lucru și să te ude din cap până în picioare. Dacă nu le fac cum trebuie, la revedere!”

Edilul spunea, în ianuarie 2021, că nu va mai recepționa străzile fără să fie verificate și cu cisterna, pentru a vedea că sunt date pantele corespunzătoare. Primarul Este enervat la culme, când stă la semafor și este udat de mașinile care trec prin baltă.

Te enervează să mergi la lucru și să te ude din cap până în picioare. Dacă nu le fac cum trebuie, la revedere!”, a mai spus Emil Boc

Mă enervează! Au fost câteva zile de ploaie. Mergi și stai acolo, mă fratele meu, și vine câte o mașină care vrea să prindă semaforul și ia o baltă și te stropește din cap până în picioare. Din ce cauză? Nu poți să îl acuzi pe ăla că a mers puțin mai tare, poate că a avut 50 de km/h. Și dacă mergea cu mai puțin, tot te stropea. De ce? Pentru că unele lucrări sunt de proastă calitate. Înseamnă că acolo ori proiectantul, ori executantul sunt de vină, ori amândoi. Nu au făcut înclinația suficientă a străzii ca să se ducă apa în gura de canalizare. 

Eu nu recepționez nimic până nu mergem cu cisterna cu apă și punem să vedem unde se duce apa. Dacă gurile de canal sunt puse mai sus și apa stă la trecerea de pietoni, acest lucru nu mai merge. Le-am spus: ”Măi băieți, acest lucru nu mai merge!”. Mă uit la fiecare recepție. Asta înseamnă calitate, până a ultimul detaliu”, a mai spus atunci Emil Boc.

Vedeți mai jos fotografiile din 31 mai 2022. Calea Moților a fost reabilitată recent

VideoCapture_20220601-091558.jpgVideoCapture_20220601-091557.jpg

Comentarii Facebook