Ludovic Orban, mesaj dur de la Cluj: PSD e un partid de păgâni

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a spus ca PSD este un partid de păgâni, făcând referire la nunta pe care au făcut-o Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda.
"Am vazut la televizor toata ciuma rosie la nunta Olgutei Vasilescu. Nu au respect fata de postul Pastelui, cand crestinii nu fac nunti. Astia nisi atei nu sunt, sunt pagani si nu mai au voie sa vonduca Romania", a dpus Ludovic Orban, presedintele PNL.
PNL s-a adunat la Cluj-Napoca pentru a lansa echipa care va candida la europarlamentare in 26 mai.
Mi se pare mai mult decât ridicol şi penibil dl Orban ca într-o şedinţă cu activul de partid să vorbeşti despre nunta a doi parlamentari dintr-un partid adversar. În primul rând se minte cu nonşalanţă, pentru că am făcut cununia religioasă pe 24 februarie, inainte să întrăm în post. Noi am discutat cu preoţii. Am întrebat dacă e o problemă să facem petrecerea de untă în această perioadă. Ne-au spus că nu e niciun fel de problemă, pentru că postul nu înseamnă să mănânci fără carne, lactate. E cum se comportă omul şi iată că vedem un mesaj de ură împotriva familiei care a încercat să ţină acest eveniment destul de privat”, a afirmat Olguţa Vasilescu, duminică, la Antena 3.

Comentarii Facebook