Lucrări de întreţinere pe patru drumuri judeţene din Cluj

 

Consiliul Județean Cluj a aprobat demararea lucrărilor de întreţinere a patru noi drumuri judeţene.

 

Este vorba despre drumurile: DJ 109D  Gherla – Nicula, DJ 161C  Iclod – Aluniș, DJ 161D  Unguraș – Valea Ungurașului - Târgușor - DJ109C și DJ 107F  Luna - limita județului Alba.

 

Am emis ordinul de începere a lucrărilor pe aceste patru drumuri judeţene de îndată ce specialiştii noştri împreună cu cei ai constructorilor au finalizat procesul de evaluare în teren a cantităţilor de lucrări necesare. Astfel, în interval de doar o săptămână am reușit să demarăm concomitent lucrările pe nu mai puţin de 12 drumuri judeţene. Ţin să îi asigur pe clujeni că ritmul extrem de alert pe care l-am impus va fi menţinut pe toată durata sezonului cald, propice lucrărilor de infrastructură, astfel încât în cel mai scurt timp un număr cât mai mare de rute să poată fi circulate în condiţii optime”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tișe.

 

Lucrările de întreţinere a drumurilor judeţene constau în realizarea de plombări, reprofilări ale părţii carosabile cu adaos de material, burduşiri ale şanţurilor, decolmatarea camerelor de cădere, asigurarea esteticii rutiere, tăierea de acostamente, decolmatarea şanţurilor şi a podeţelor, eliminarea gropilor prin acoperire cu piatră spartă, turnarea de covoare asfaltice.

Comentarii Facebook