Marti 25 Februarie

Lucrări de asfaltare pe un drum de 12 kilometri, la limită cu județul Alba


Reprezentanții Consiliului Județean Cluj anunță că a început așternerea stratului de balast stabilizat pe DJ 103G Moldovenești – limită cu județul Alba, precizând că lucrările se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic.

Astfel, CJ Cluj anunță că a început așternerea stratului de balast stabilizat pe DJ 103G Moldovenești – limită cu județul Alba. Lucrările de întreținere vizează un sector în lungime de 12,4 kilometri, de la kilometrul 13+200 la kilometrul 25+600, și se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic.

După ce, în prealabil, au fost executate lucrări de reprofilare a drumului și alte lucrări pregătitoare, în această fază s-a trecut la așternerea stratului de balast stabilizat, ca etapă premergătoare asfaltării.

De asemenea, vor mai fi executate lucrări la acostamente, curățarea de șanțuri, rigole și podețe, precum și tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare.

Lucrările la drumul județean 103G Moldovenești – limită cu județul Alba au o importanță aparte, susțin cei de la CJ Cluj, întrucât acesta realizează o legătură rapidă şi facilă cu drumul național DN 75 și, mai departe, către municipiul Turda dar și pentru că asigură accesul direct către județul Alba.

Comentarii Facebook