Duminica 14 August

Lucrări de asfaltare în Florești! Se lucrează pe Valea Gârbăului, la Metro și pe Răzoare


Lucrările de modernizare, asfaltare căi de acces și înființare trotuare continuă în cadrul proiectelor de investiții în infrastructură, la nivelul  comunei Florești pentru anul 2022, anunță primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

La sfârșitul lunii trecute au fost realizate lucrări de asfaltare carosabil și trotuare pe o lungime de aproximativ 300 de metri liniari, pe strada Valea Gârboului, mai spune edilul.

Lucrările de anvergură demarate la începutul lunii iunie pe strada Răzoare, în zona Metro, marchează o etapă importantă în planurile de modernizare și transformare radicală a cât mai multor zone din localitate. 

Îmi doresc, cu fiecare etapă realizată, să ne apropiem cât mai mult de condiții civilizat de trafic. Pe strada Răzoare vor fi înființate trotuare noi, pistă de biciclete și zonă verde în care vor plantați arbori, va fi lărgită partea carosabilă pentru a asigura traseul viitoarei curse CTP, iar canalizarea pluvială va fi refăcută în totalitate”, a declarat Pivariu.

În această perioadă continuă lucrări de asfaltare și modernizare pe strada Florilor în Luna de Sus și vor fi realizați peste 700 de metri liniari de trotuar.

Comentarii Facebook