Locatarii unui bloc din Zorilor se luptă cu un vecin care își scoate gunoiul în fața ușii - FOTO

 

Locatarii unui bloc din Zorilor se luptă cu un vecin care își scoate gunoiul în fața ușii și chiar l-au reclamat la Primăria Cluj-Napoca. 

 

Subsemnatul C.V.L., domiciliat in Cluj-Napoca, str. Padurii nr. 20, sc. I, va sesizez prin prezenta situatia devenita intolerabila generate de vecinul de palier de la aceiasi adresa – fam. P. A., Padurii nr.20.

 

In mod consecvent depoziteaza gunoiul menajer in fata usii apartamentului, generand un major disconfort vizual si olfactiv.

 

Discutiile personale, somatia administratiei blocului si prezentarea prevederilor HCL nr. 109/2009 privind buna gospodarire a municipiului Cluj-Napoca, nu au dus la nici un rezultat.

 

Atasez doar citeva din imaginile ce sustin aceasta stare de fapt doar din ultimele doua luni”, a scris clujeanul pe site -ul domnuleprimar.ro.

 

Acesta a prezentat și prevederile Consiliului Local în această privință, arătând că s-a documentat în lupta cu vecinul necivilizat. 

 

Oricat este de penibila pentru mine sesizarea acestei situatii, tinand cont de prevederile art.5 punctul 7 din HCL sus-mentionata “Art. 5. Faptele savarsite cu incalcarea normelor privind conservarea unui mediu curat si sanatos in spatiile urbane de locuit, de catre asociatiile de proprietari, persoanele fizice si juridice, constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda, dupa cum urmeaza: (...) 7. producerea de disconfort prin depozitarea deseurilor de orice fel in apartamentele si partile comune din blocurile de locuinte, respectiv in cladirile folosite de mai multe persoane (proprietari sau chiriasi), precum si in curtile sau gradinile colective, cu amenda de la 1000 lei la 2000 lei”, va rog a se lua masurile prevazute de normativ in speranta ca situatia va inceta.

Va rog de asemenea a m-i se comunica eventualele masuri luate”, a mai adăugat clujeanul.

Comentarii Facebook