Liviu Dragnea: Nu mai acceptă nimeni din PSD înfrângerile tradiţionale de la Cluj

 

Liviu Dragnea a comentat schimbările care au avut loc în fruntea unor organizații din județele în care PSD nu a reușit un scor bun, precum este și cazul Clujului.

 

La Cluj, domnul Remus Lăpuşan şi-a asumat înfrângerea grea de la municipiul Cluj-Napoca cu toate că judeţul a obţinut un rezultat bun. Şi comitetul executiv l-a desemnat pe un tânăr preşedinte organizaţiei judeţene interimar, Horia Nasra, urmând ca la Cluj să discutăm şi despre Biroul Permanent Judeţean. Acolo vrem să facem o echipă preponderent formată din tineri, membri PSD. Sigur, şi cu colegi din generaţiile mai apropiate din generaţia mea, dar majoritatea Biroului Permanent Judeţean interimar va fi formată din tineri care să încerce să găsească totuşi o variantă pentru municipiul Cluj pentru că nu mai acceptă nimeni în partid înfrângerile tradiţionale de la municipiul Cluj”, a afirmat Dragnea, la Târgoviște.

 

Noul președinte al PSD Cluj, Horia Nasra, a declarat că: ”este o onoare şi, în acelaşi timp, şi o responsabilitate. Ca prioritate, vreau să duc organizaţia PSD Cluj într-o zonă mai de stânga şi să promovez mai mulţi tineri”, a afirmat tânărul Horia Nasra.

 

Nasra își va stabili colegii cu care va face echipă.

Comentarii Facebook