Liviu Dragnea e la gâtul lui Iohannis: Vrea să ia cu japca Parlamentul României

Șeful PSD, Liviu Dragnea, îl acuză pe șeful statului că vrea să ia cu ”japca Parlamentul României”.

Vor să ia cu japca și Parlamentul României. Așa cum a încercat să ia și Guvernul României. Ăsta este președintele României. Vrea să ia cu japca încălcând fortând legea. Așa cum a luat cu japca și casele din Sibiu. Vrea să preia cu japca și România. Vrea o putere absolută. Ăsta este stilul lui Iohannis”, a afirmat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a mai spus că PSD-ALDE nu a pierdut majoritatea în Parlament.

Întrebat ce legătură are Iohannis cu încercarea de schimbare a lui din funcția de șef al Camerei Deputaților, Dragnea a spus că: ”De câteva săptămâni bune o parte dintre liberali și foști membri PSD se lăudat că îl au în spate pe Iohannis care îi protejează pe toți și îi încurajează să revoce conducerea Camerei Deputaților. Am auzit astăzi de la Iordache că i s-a propus să se ridice de pe scaun și că dacă face asta va fi pus șeful PSD”.

Cert este că realitatea îl contrazice pe Liviu Dragnea, deoarece Klaus Iohannis a acceptat toți premierii propuși de PSD, cu toată că ”strada” ar fi vrut să se opună și să numească oameni competenți. Ultimul premier, Viorica Dăncilă, s-a evidențiat prin gafele uriașe pe care le-a făcut și prin lipsa de pregătire, dar cu toate acestea a fost numită.

Comentarii Facebook