Liga Alesilor Locali ai PNL Cluj: Fondurile sunt dirijate cu precadere catre primariile PDL-iste

Reprezentantii Ligii Alesilor Locali ai PNL Cluj solicita Guvernului sa renunte la discriminarea locuitorilor din locatatile care nu sunt conduse de primari PDL-isti.

 

Liga Alesilor Locali (LAL) ai PNL Cluj solicita actualei puteri sa renunte la abuzuri si sa inceteze sa mai aplice practica discriminării cetatenilor din localitatile conduse de primari de alta orientare politica decat PD-L. "LAL ai PNL Cluj apreciaza ca actuala putere, structurata pe majoritatea PD-L, a confiscat toate structurile de putere, inclusiv cele care privesc administratia publica locala. Ca urmare, descentralizarea, autonomia locala si subsidiaritatea au devenit notiuni fara fond, exprimate doar in discursurile politicianiste ale reprezentatilor puterii. In fapt, sumele din administratia publica locala sunt dirijate cu precadere catre unitatile administrativ teritoriale PDL-iste, dupa modelul ministerelor, agentiilor si autoritatilor cu management", se arata intr-un comunicat semnat de Gheorghe Broaina, primarul comunei Garbau si presedintele LAL.

 

De asemenea, liderii LAL acuza reprezentantii PDL ca fac presiuni asupra presedintilor Consiliilor Judetene si primarilor opozitiei. Liberalii cer descentralizarea reala a administratiei si renuntarea la controalele repetate care vizeaza exlusiv primari ai opozitiei.

Comentarii Facebook