Luni 26 Septembrie

Lia Olguța Vasilescu: ”Domnul Klaus, cred deja, se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi…”


Lia Olguţa Vasilescu continuă să facă declarații halucinante la adresa președintelui Klaus Iohannis și la originea sa germană.

Domnul Klaus, cred deja, se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

Afirmația a venit după ce Klaus Ioahhnis a spus, sâmbătă, la Bistrița-Năsăud, că el și liberalii sunt în război cu PSD și nu în competiție electorală.

Dragii mei, eu nu sunt cu PSD într-o competiție electorală, eu sunt cu PSD în război Noi suntem cu PSD în război. Și asta nu pentru că noi suntem așa, răi, pentru că ei au fost răi cu românii. PSD a guvernat împotriva românilor, PSD a venit la putere cu promisiuni mari și nici nu a ajuns bine în Palatul Victoria și au început să încerce să subjuge justiția, să acapareze marile sisteme publice, PSD a atacat democrația din România. Este inadmisibil, a fost inadmisibil și rezultatul este cel pe care l-au meritat, au fost înlăturați de la putere!”, a afirmat Klaus Iohannis.

Olguţa Vasilescu a mai făcut paralele similare și în august 2018, când a spus că trebuie să ai ”mult curaj” ca ”neamț, să vorbești de gazare”, comentând acuzațiile lui Klaus Iohannis că PSD a gazat românii la mitingul din 10 august 2018.

Cu doar patru zile înainte de primul tur al prezidențialelor, organizația PSD Sibiu și PSD Focșani i-au atacat le preşedintele Iohannis, pe prim-ministrul Orban şi pe liderul USR, Dan Barna, pentru că au ”nume de străini”. 

CNCD nu s-a autosesizat în niciunul dintre cazuri, deși l-a amendat pe analistul Cristian Tudor Popescu a ironizat gusturile hair-stilistice ale nou-numitului premier, căreia i-a comparat coafura cu a unui pavian, scrie revista22.ro.

Comentarii Facebook