Duminica 28 Aprilie

Lasconi, criticată de propria fiică pentru că a votat DA la referendumul pentru familie: Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie


Oana Lasconi, care trăiește la Paris, fiica Elenei Lasconi, și-a criticat mama după votul de  la referendumul pentru familie. 

Sunt absolut dezgustată că mama mea a votat DA, la referendumul Coaliției pentru familie pentru a susține așa zisa familie tradițională între un bărbat și o femeie. Sunt dezgustată și dezamăgită. Nu îmi vine să cred că persoana pe care am susținut-o în cariera ei politică s-a dovedit o homofobă. Nu am cuvinte (…) ca membru al acelei comunități. Nu pot să descriu durerea pe care o simt. Nu m-aș fi așteptat la așa ceva niciodată. Știu că nu era pasionată de subiectul pentru drepturi egale, dar sunt șocată că e preocupată de modificarea Constituției într-un mod jegos. Mă doare sufletul și inima, am palpitații”, a comentat pe Instagram, Oana, care este o susținătoare a drepturilor LGBTQ+ally.

Sufăr foarte mult și nu îmi vine să cred, consider că dacă ești creștin și crezi în legea iubirii ar trebui să lupți pentru drepturi egale, pentru ca fiecare om să poată să își aleagă calea și să își poate forma o viața fericită și liniștită. Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie și din acest motiv nu o mai susțin pe mama din niciun punct de vedere, din acest moment”, a adăugat fiica Oanei Lasconi.

Elena Lasconi, cap de listă USR la alegerile europarlamentare, a dezvăluit sâmbătă că a votat ”DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018. ”Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a spus Lasconi la Prima TV. Cele afirmate de ea au creat un tsunami pe rețele de socializare, cu argumente care au aprobat sau criticat afirmațiile reprezentantei USR.

USR a anunțat că o scoate pe Lasconi de pe listele pentru europarlamentare, ca urmare a afirmației pe care a făcut-o.

Comentarii Facebook