Klaus Iohannis acuzat că a ”luat-o complet razna. Cred că nu își termină mandatul”


Ludovic Orban, fostul președinte al PNL, l-a atacat pe președintele Klaus Iohannis, spunând că ”a luat-o complet razna” și că se comportă ”ca un turist străin care se află în România”.

Avem un președinte care a luat-o complet razna, care parcă a uitat că este președintele României. Se comportă ca un turist străin care se află în România, ignorându-și complet obligațiile pe care le are față de cetățenii români și acționând împotriva interesului României, în mod evident”, a declarat Ludovic Orban, duminică seara, la Realitatea TV, potrivit Mediafax.

În mod evident l-am susținut pe președintele Iohannis și am colaborat cu președintele Iohannis. Președintele Iohannis are un comportament care nu mai are nicio legătură cu comportamentul pe care l-a avut atât timp cât eu am fost în parteneriat”, a mai spus Orban.

Acesta nu crede că președintele își va termina mandatul. De asemenea, a mai precizat că decizia de a nu reface coaliția cu USR i-a aparținut lui Klaus Iohannis. 

Acesta a mai adăugat că dacă ”nu se îndeplinesc condiţiile pe care le-am pus”, mai mult ca sigur va pleca din PNL și va fonda o altă formațiune politică.

În funcție de evoluția evenimentelor voi lua deciziile care se impun într-un timp rezonabil. Timp rezonabil înseamnă două-trei săptămâni maxim”, a mai spus Ludovic Orban.

Comentarii Facebook