Îndemnul lui Băsescu pentru Klaus Iohannis: E un semnal care vă trimite înapoi în braţele turnătorului FelixFostul președinte al României, Traian Băsescu, i-a adresat un îndemn lui Klaus Iohannis, prin care îi cere acestuia să nu accepte desemnarea lui Eugen Teodorovici la Ministerul de Finanțe.

Acesta susține că validarea lui Teodorovici ”este un semnal care vă trimite înapoi la Grivco şi în braţele turnătorului Felix”.

"Domnule preşedinte Iohannis, Înţeleg că v-aţi înţeles cu V.V.Ponta pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici la Finanţe. Şi eu am făcut erori. Poate nu aţi ştiut că s-a opus reţinerii şi arestării lui Dan Şova pentru falsificarea probelor. Dar astăzi cînd ştiţi acest lucru din imaginile de la Gîndul, a-l valida pe Teodorovici care a votat pentru ascunderea adevărului, este un semnal care vă trimite înapoi la Grivco şi în braţele turnătorului Felix. Vă rog, rămîneţi pentru români cel din 16 noiembrie 2014. Toţi avem nevoie de speranţă, inclusiv un fost preşedinte", a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

Premierul Victor Ponta l-a desemnat pe Eugen Teodorovici în funcția de ministru de Finanțe în locul lui Darius Vâlcov, iar șeful statului a acceptat propunerea.

Comentarii Facebook