Miercuri 20 Octombrie

În Florești se trece în FORȚĂ la repararea drumurilor. Care este graficul lucrărilor - FOTO


Primăria Florești demarează un proces amplu de asfaltare a drumurilor din comună, o dată ce va fi finalizată licitația privind atribuirea lucrărilor de modernizare.

În prima jumătate a lunii iunie vor fi făcute intervenții de urgență pe drumurile de pe raza comunei Florești, în zonele în care gropile de pe străzi pot pune în pericol siguranța circulației. În aceste cazuri vor fi făcute lucrări punctuale pentru astuparea gropilor din carosabil și asigurarea desfășurării circulației rutiere în condiții de siguranță.

În urma finalizării licitației pentru modernizarea drumurilor din comuna Florești, potrivit graficului de lucrări, după finalizarea intervențiilor solicitate cu caracter de urgență, se vor demara lucrări de modernizare și asfaltare pe mai multe sectoare de drumuri de pe raza UAT Florești”, a spus primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Într-o primă etapă vor fi începute lucrări pe străzile Cetății, Tăuțului, strada Tăuțului spre Mănăstire, str. Ioan Rusu, Muncitorilor, Poligonului, Teilor, Someșului, Horea, Eroilor, Șesul de Sus.

Etapa a doua, care va începe după data de 15 iunie a.c. va demara cu lucrări pe strada Valea Gârboului.

Periodic, vor fi actualizate datele privind străzile ce vor intra în reparații.

Comentarii Facebook