În Florești s-au pornit camerele de supraveghere. De ce sunt ținute secret locațiile

 

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, a dezvăluit joi seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE, că au fost date în folosință câteva dintre camerele de supraveghere montate în localitate. 

 

Funcționează deja cinci camere din cele 176 de camere de supraveghere din Florești. După ce am luptat timp de 8 luni am primit avizele de branșare la sistemul de alimentare cu energie electrică și au fost puse în funcțiune. Totul funcționează wireless”, a explicat Horia Șulea.

 

Întrebat unde sunt amplasate, acesta a spus că ”nu pot să vă spun unde sunt localizate. Mie mi s-a spus unde sunt montate două și mi-a trebuit un timp să le văd. Sunt bine puse. Sunt de mici dimensiuni și de mare capacitate. Nu trebuie să fie cunoscute locațiile pentru ca sistemul să fie cât mai eficient”. 

 

Primarul a explicat că aceste camere vor fi folosite pentru a controla mai bine ordinea în localitate. În ultimul an au fost vandalizate multe coșuri de gunoi și mare parte dintre arborii montați în ultimele luni au fost rupți. 

 

Vorbeam de coșurile de gunoi care au dispărut și de arborii și arbuștii distruși, dar sunt și alte aspecte negative care se întâmplă pe domeniul public. O supraveghere strictă a domeniului public va eficientiza munca Poliției Locale. Avem un dispecerat ultra modern, iar cu cei trei oameni și cu cei 21 de polițiști locali, vom fi mult mai eificienți în teren. 

 

Sunt 99,99% oameni normali în Florești și mi se pare anormal ca aceștia să aibă de suferit și să nu se bucure de un dram de liniște în plus”, a mai spus Horia Șulea.

Comentarii Facebook